Sposób przygotowania

Z mleka, mąki i budyniu śmietankowego ugotować krem, a następnie wystudzić. Maslo utrzeć z cukrem pudrem i po trochu dodawać krem dalej ucierając. Na wystudzony biszkopt rozsmarować krem, na tym ulożyć jagody i zalać galaretką rozpuszćzoną w litrze wody.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    pyszota z jagodami!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Ale mam ochotę na to ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    pycha
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    uwielbiam jagody

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !