Sposób przygotowania

Białka schłodzić w lodówce. Po schłodzeniu odrobinę posolić i ubić na sztywno, pod koniec dodać cukier i nadal ubijać. Dodać 2 łyżki mąki i olejek. Wymieszać dokładnie z wiórkami z wiórkami. Najlepiej na papierze do pieczenia nakładać w równych odległościach kleksy z masy. Piec w 130 stopniach w termoobiegu około 35 min na lekki złoty kolor. .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    pieknie wygladają
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Twój przepis brzmi mega smacznie !!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata B

    muszą być przepyszne:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    U mnie wyszła kompletnie inna tekstura :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !