Sposób przygotowania

W jednej misce mieszamy mąkę, cukier i proszek do pieczenia.
W drugiej misce mieszamy olej, mleko i jajko.
Cukierki obieramy z papierków, i kroimy na trzy części.
Suche składniki mieszamy z mokrymi, mieszamy tak długo aż wszystko się połączy, po czym dorzucamy cukierki i znów mieszamy.
Przekładamy do papilotek i pieczemy w 200 stopniach około 25 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    robiłam podobne. Pyszności...!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wspaniałe!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    bardzo lubię cukierki to pewnie muffiny tez pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja nigdy takich nie zrobię bo po pierwsze nigdy mi ładne muffiny nie wychodzą, a po drugie zjem cukierki zanim na dobre się za nie zabiorę :))
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale pyszności, fajny pomysł z tymi cukierkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Rzeczywiście bardzo fajny pomysł, wrzucić cukierki do podstawowego ciasta na muffiny i naprawdę może wyjść cała gama pysznych babeczek :) dla każdego coś innego :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    biatriss

    ;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    bardzo fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !