Sposób przygotowania

Wszystkie składniki mieszamy (mięso, kapusta poszatkowana, jajka, kaszę manną, ryż, cebula). Z masy formujemy klopsiki. Obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni.
Składniki na zalewę: woda, ketchup, przecier, sól zagotowujemy i gorącą zalewą pokrywamy klopsiki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda, że nie ma fotki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    Jadłam są pyszne.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię kotlety
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    całkiem dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Robię podobne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    a mi takie smakują:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    eleganckie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !