Sposób przygotowania

Upiec biszkopt według przepisu: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/42204/biszkopt-z-octem-zawsze-sie-udaje-.html (upiec w prostokątnej blaszce). Jabłka obrać, wyciąć pestki i usmażyć/rozgotować, dolać ćwierć szklanki wody. Gdy się rozgotują dodać cukier i galaretki. Rozmieszać, ostudzić i dać na biszkopt. Śnieżki ubić z 1 łyżeczką żelatyny rozpuszczonej w odrobinie ciepłej wody. Na jabłkową galaretkę wyłożyć śmietanę i udekorować porzeczkami. Włożyć do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    lubię takie ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    mniam :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    W taki upał smakuje wyśmienicie,prosto z lodówki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kuszące...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaeM

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    fajniutkie masz przepisy :) dodaje cie do ulubionych :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Mam nadzieję, że wszystko co przyrządzisz z moich przepisów będzie smakowało :) Pozdrawiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    wow, fajnie:) wygląda jak budyń z "kubusia" :P a tak a propos co tam słychać?;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wygląda smakowicie :) z chęcią spróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !