Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie. Udziobać i odstawić do ostygnięcia. Do ziemniaków dodać mięso drobno posiekaną pietruszkę, cebulę posiekaną, drobno pokrojonego pora. Wszystko doprawić solą, pieprzem i przyprawą do gyrosa. Dodać jajka i bułkę tartą, ale nie za dużo żeby nie były za ścisła. Z masy formować kotleciki i każdy obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Podawać z kiszoną kapustą

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    ciekawy przepis.
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Fajny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    pewnie, ze fajny.
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !