Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z parowaru

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 1 kawałek
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z parowaru

Kroki postępowania

1
Łososia myjemy i oczyszczamy ze skóry , osuszamy .
Krok 1 - Łosoś z parowaru foto
2
Prószymy przyprawą do ryb i odstawiamy do lodówki , po wyjęciu skrapiamy sokiem wyciśniętym z cytryny i lekko solimy
Krok 2 - Łosoś z parowaru foto
3
Można także położyć małe kawałki masła . Rybkę wkładamy do parowaru i gotujemy około 15 minut . Wyciągamy i podajemy z ulubionymi dodatkami .
Krok 3 - Łosoś z parowaru foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 05.02.2014 16:00
pyszna zdrowa rybka
RenataZ-et 21.01.2014 20:23
super jest taka rybka
cooleczka 04.10.2012 18:06
smacznie i zdrowo
Seba 09.07.2012 08:59
pycha
Wafelek2601 05.07.2012 08:43
smaczny i zdrowy
caffee_tea 03.07.2012 13:03
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak