Sposób przygotowania

Parówki przecinamy na pół z połówki robimy jeszcze jedną połóweczek poziomo i tak z każdą parówką .
Rozgrzewamy patelnie na oleju i smażymy parówki po obu stronach , często musimy sprawdzać tak aby nam się nie spaliły . Podajemy je na ciepło , z majonezem , ketchupem lub z musztardą .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    jeszcze nie smażyłam, ale na pewno spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    takie lepsze niż gotowane :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niby proste ale bym na to nie wpadł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    a właśnie wczoraj się nimi zajadałam tyle ze z sosem czosnkowym ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !