Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciastem francuskim wylepiamy formę do tarty. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy przez 5 minut. Po tym czasie przykrywamy ciasto papierem do pieczenia, zasypujemy jego powierzchnię fasolą lub grochem i pieczemy jeszcze 12 minut. Ciasto studzimy. Budyń przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając do niego cukier, studzimy. Miękkie masło lub margarynę ubijamy dokładnie mikserem, dodajemy po łyżce budyniu.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mnam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pyyycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie i zachęcająco wygląda Twoja tarta.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    cudna
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    zjadłabym z przyjemnością :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomity deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pysznie i szybko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !