Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, odcinamy nóżki i myjemy. Przekładamy na sitko, żeby wyschły. Do mięsa dodajemy jajko, przyprawy, drobno posiekaną cebulę i pietruszkę. Wyrabiamy mięso jak na kotlety mielone. Farszem napełniamy każdą pieczarkę. Układamy na blasze do pieczenia lub w prodiżu. Na wierzch można posypać koperkiem. Pieczemy około godziny, do momentu kiedy pieczarki będą miękkie i puszczą nieco soku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszne są!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jadłam już takie, są świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja też jadłam i są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    muszę je zrobic
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubie je i polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Lubię takie pieczarki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !