Sposób przygotowania

Ciasto przygotowujemy wg przepisu „http://www.doradcasmaku.pl/przepis/234151/piniowe-ciasto-pelnoziarniste-na-pizze.html”. Rozpościeramy na blaszce. Keczup mieszamy z sosem chili czosnkowym oraz oregano. Dokładnie mieszam. Tak przygotowanym sosem smaruję ciasto do pizzy. Posypuję startym serem. Boczek i pieczarki kroję w plasterki. Rozgrzewam patelnię grillową i wytapiam tłuszcz z boczku. Następnie grilluję plasterki pieczarek. Na pizzy układam plasterki szynki, bekonu oraz pieczarki. Na koniec posypuję pokrojoną cebulą. Tak przygotowaną pizzę wstawiam do piekarnika nagrzanego do temp. 200°C. Piekę 15 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Konkretne i pożywne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawy pomysł z tym ciastem
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniam,pysznie wygląda.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Musi być smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajna pizza :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    ekstra przepisik.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    o super skladniki
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    apatyczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !