Sposób przygotowania

Ogórki i cebulę pokroić w grube plastry, posypać solą, odstawić na 3 – 4 godz. Zagotować zalewę z reszty składników gotować 5 – 10 minut. Ogórki odcisnąć z wody, włożyć do słoików i zalać gorącą zalewą. Gotować 5 – 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    takich nie robiłam, trzeba koniecznie spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam ogórki przyrzadzane w przerózny sposób
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    uwielbiam je
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł na wykorzystanie ogórków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !