Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta tuńczykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 szt
cebula 1 szt
jogurt naturalny 1 łyzka
musztarda 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
twarożek 1 (śmietankowy)
tuńczyk w sosie własnym 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta tuńczykowa

jajka gotujemy na twardo, kroimy w kostkę, cebule obieramy kroimy w kostkę
tuńczyk odsączamy całą resztę mieszamy ze sobą na koniec dodajemy musztardy przyprawy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak