Sposób przygotowania

Kapustę poszatkowałam robotem kuchennym , marchew starłam tarką , kapustę posolić , koperek umyć i pokroić drobniutko . Jogurt łączymy z majonezem doprawić do smaku , możemy posypać szczyptą pieprzu, dać też ocet i musztardę oraz kwasek . Wymieszać najpierw odciśniętą kapustę z koperkiem dać marchewkę a całość polać gotowym sosem i całość wymieszać . Schłodzić lodówce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez taka robie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pyszna, również taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo smaczna,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pychota
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !