Sposób przygotowania

Ugotować makaron. Na maśle podsmażyć posiekany czosnek, potem dodać szpinak, doprawić, smażyć 5 min. Następnie dodać trochę starego sera i jogurt. Rurki wyłożyć do naczynia żaroodpornego, wymieszać ze szpinakiem i pokrojonym w kostkę camembertem. Posypać startym serem, zapiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    K&J

    super pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !