Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka szpinakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 opakowanie
makaron rurki 1 opakowanie
jogurt naturalny 1 opakowanie
czosnek 3 ząbki
ser żółty 15 dag
ser camembert 1 szt.
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka szpinakowa

Ugotować makaron. Na maśle podsmażyć posiekany czosnek, potem dodać szpinak, doprawić, smażyć 5 min. Następnie dodać trochę starego sera i jogurt. Rurki wyłożyć do naczynia żaroodpornego, wymieszać ze szpinakiem i pokrojonym w kostkę camembertem. Posypać startym serem, zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 02.09.2012 21:36
ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
Madziela 02.09.2012 21:36
ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
Madziela 02.09.2012 21:36
ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
Madziela 02.09.2012 21:36
ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
Madziela 02.09.2012 21:35
ciekawy pomysł :) własnie szukalam czegos na kolację
K&J 01.08.2012 21:02
super pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak