Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt z galaretką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

budyń waniliowy 2 szt
mleko 800 ml
masło 1 kostka
brzoskwinie w puszce 1 puszka
galaretka pomarańczowa 2 szt
Biszkopt 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt z galaretką

Kroki postępowania

1
Budyń gotujemy według instrukcji na opakowaniu można posłodzić
Zostawiamy do całkowitego ostudzenia
Krok 1 - biszkopt z galaretką foto
2
dodajemy masło musi być miękkie miksujemy
Krok 2 - biszkopt z galaretką foto
3
tak powinien wyglądać krem można go osłodzić cukrem pudrem
Krok 3 - biszkopt z galaretką foto
4
na biszkopt nakładamy krem
Krok 4 - biszkopt z galaretką foto
5
na krem owoce i zalewamy galaretka
Krok 5 - biszkopt z galaretką foto
6
Smacznego
Krok 6 - biszkopt z galaretką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak