Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, następnie po dokładnym ostudzeniu przeciskamy przez praskę. Cebulę kroimy w drobną kostkę, smażymy na niewielkiej ilości oleju. Pomidory kroimy w kosteczkę. Do ziemniaków dodajemy cebulę i pomidory. Przyprawiamy do smaku. Dodajemy jajko oraz mąkę, dokładnie mieszamy. Formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na oleju na złoty kolor. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    świetny pomysł na kotlety
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !