Sposób przygotowania

Kroimy drobno w kostkę jedną do dwóch małych cebul. Do cebuli dodajemy pół słoiczka małego majonezu, 1 łyżkę śmietany i po łyżeczce soku z cytryny i musztardy. Całość dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku czosnkiem granulowanym. No i gotowe. Prosty i szybki sos np do tostów. Czas przygotowania około 5 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Oooo to musi być naprawdę pycha !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    fajna nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba już to robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    musi być smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !