Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś z kurczaka w złocistej skorupce

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka pieczona 2 szt.
Kurczak panier do drobiu Prymat
sól
mleko 1/2 l
Pieprz biały mielony Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w złocistej skorupce

Piersi dzielimy na mniejsze kawałki. Solimy i pieprzymy, po czym zalewamy mlekiem i odstawiamy na godzinę do lodówki. Następnie przekładamy na sitko. Odsączone panierujemy w panierce. Smażymy na patelni na chrupko

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rogalik 20.07.2011 18:18
dobre
Wokalista 29.06.2011 23:09
fajny przepis, polecam !
Dominika30 23.06.2011 12:16
świetnie wyglądają, musze spróbować
Jaheira11 11.06.2011 23:26
chętnie wypróbuję
Jaheira11 11.06.2011 23:26
chętnie wypróbuję
accee 08.04.2011 22:44
Najs
irenka 03.03.2011 21:43
ładnie wygląda,na pewno smaczne
gusia1000 23.12.2010 00:22
eleganckie mięsne danie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak