Sposób przygotowania

W tortownicy (20cm) wyłożonej folią spożywczą ułożyć biszkopty oraz pokrojone na połówki truskawki. Na mleku z dodatkiem cukru ugotować budyń, wyłączyć palnik i wymieszać z galaretkami (suchymi galaretkami!). Gdy budyń przestygnie wyłożyć go do tortownicy, schłodzić, aby deser stężał. Na wierzch zrobić śnieżkę i posypać startą czekoladą.

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pięknie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    pysznie wygląda
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smakowite !
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pyszny deser
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pysznie się prezentuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !