Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapucynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

migdały 15 dag
cukier 15 dag
masło do smarowania folii
czekolada 25 dag
andrut

Przepis i sposób przygotowania na: Kapucynki

Na patelni uprażyć migdały z cukrem na brązowy kolor. Ułożyć na folii aluminiowej wysmarowanej masłem. Wystudzić. Pokruszoną czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. Wymieszać z uprażonymi migdałami. Masę nałożyć na pokrojone wafle. Odstawić do ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 23.06.2013 19:05
fajna nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak