Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mleko przelać do większego naczynia i lekko podgrzać. Dodać pokruszone drożdże i rozpuścić mieszając łyżką. Następnie wsypać cukier, cukier waniliowy, sól oraz wbić jajka i wszystko starannie wymieszać. Następnie stopniowo przesiewać mąkę. Margarynę rozpuścić i ostudzić. Dodać do ciasta. Starannie łyżką wyrobić ciasto, aż pojawią się na cieście pęcherzyki powietrza. Odstawić na godzinę do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    uwielbiam takie smakolyki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale pyszności u Ciebie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    sliczne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ładnie wyglądają
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo apetyczne, podobają mi się :)
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    uwielbiam
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    domowe jagodzianki, pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mam chęć na takie jagodzianki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    świetne jagodzianki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    moje ulubione :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne są takie domowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszne bułeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    na pewno pyszne są te jagodzianki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !