Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Oliwę wymieszać z ketchupem, dodać przyprawę gruboziarnistą do grilla (prymat). Dokładnie wymieszać ze sobą. Tak przygotowaną marynatą smarować plastry karkówki, odstawić na ok. 3 godziny do lodówki. Po tym czasie piec na mocno rozgrzanym grillu z obu stron na kolor rumiany. Podawać np. z sosem tzatziki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszności
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wafelku, zostało coś dla mnie ....? bo mam smak.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pewnie, zapraszam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm uwielbiam takie rzeczy;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne mięsko
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie mięsko to i ja bardzo lubię:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czas grilla sie skończył zostały nam tylko zdjęcia..:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna musi być taka karkóweczka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !