Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Karczek umyć, osuszyć, pokroić w plastry. Każdy plaster posmarować oliwą, potem musztardą (nie musi być rosyjska, ale ważne żeby była ostra), i posypać przyprawą do grilla. Ułożyć w misce, odstawić do lodówki na ok. 3 godziny.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje mięsko...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moje też. Pięknie zrumienione.
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ależ bym zjadła porcyjkę takiego mięska.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjny kawałeczek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammmmmmmm!;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ekstra mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetyczne mięso
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pięknie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !