Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obieramy odcinamy końce. Marchewkę obieramy i kroimy w słupki lub paseczki . warzywa gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Po ugotowaniu odcedzamy . Dodajemy łyżkę masła. Mieszamy . doprawiamy sola pieprzem . dodajemy posiekany koperek i szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam do obiadu
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    ciekawa przystawka do obiadku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    lubię tak postac warzyw
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !