Sposób przygotowania

Kiełbasę dwie godziny przed rozpaleniem grilla posypujemy przyprawa do grilla, ziołami i bazylią. Zostawiamy w zimnym miejscy. Kiedy grill zaczyną się dobrze palić nakłądamy na ruszt kiełbasę i smażymy z obu stron ż się zarumieni.
Smacznego !

Komentarze

  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pyszotka , białą lubię najbardziej
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    moja ulubiona
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ojjj grill można by zrobić jeszcze....
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Lubię taka kiełbaskę sobie zjeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !