Sposób przygotowania

RABARBARMYJEMY KROIMY W MNIEJSZE KAWAŁKI I ZALEWAMY DWOMA LITRAMI WODY. GOTUJEMY W MIĘDZY CZASIE DODĄC CUKIER DO SMAKU AŻ RABARBAR BĘDZIE MIĘKKI. GOTOWY KOMPOT WLEWAMY DO DZBANA. JEŻELI KOMPOT JEST NIESŁODKI MOŻNA DOSŁODZIĆ W DZBANKU.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie czasem wypic
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja za rabarbarem nie przepaddam, ale robie czasem dla innych
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    rabarbar ach smak dziecińswa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm lubię kompot;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !