Sposób przygotowania

olej i masło wlewamy do garnka, wrzucamy pocięta sałate i cebulę. Czekamy aż sałata \"oklapnie\". Kiedy zmaleje już w garnku dodajemy groszek i dolewamy bulion.Gotujemy na małym ogniu aż groszek zmięknie. Podajemy na ciepło do obiadu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    może być dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    ciekawy dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !