Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI MŁODE SKROBIEMY I GOTUJEMY BEZ DODATKU SOLI. PO UGOTOWANIU ODSTAWIAMY ABY DOBRZE SIĘ WYSTUDZIŁY. WYSTUDZONE ZIEMNIAKI KROIMY W PLASTERKI I PODSMAŻAMY NA ROZGRZANYM OLEJU NA PATELNI. DO LEKKO ZARUMIENONYCH ZIEMNIAKÓW DODAJEMY ZIOŁA, KUCHARKA I BAZYLIĘ DOBRZE PODSMAŻAMY. PODAJEMY NP DO KURCZAKA LUB SOSU.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bazylia i izioła-super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie odgrzewane ziemniaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    dziś zrobimy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie zapiekane ziemniaczki, a jeszcze te zioła i bazylia.... rarytas :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    też takie robię, są pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !