Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do kaszy jęczmiennej dodajemy drobno pokrojoną mozzarellą oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Jejciu - ale mi smaka narobilaś! Kasza + mozarella, do tego moja ulubiona cukinia.... Muszę koniecznie wypróbować! A cukinii w tzm roku mam urodzaj :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Zainspirowana Twoim przepisem postanowiłam dziś coś zrobić w podobie :) Nielubianą przeze mnie pietruszkę zastąpiłam szpinakiem, a z cukinii zrobiłam łódeczki i na koniec posypałam zółtym serem :) Zapraszam niebawem do mojej księgi :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mysiuniu, cieszę się, że Cię zainspirowałam i już nie mogę się doczekać Twojej propozycji, bo uwielbiam szpinak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !