Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Umytego królika podzielić na porcje i ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Posypać przyprawami, polać oliwa z oliwek i obłożyć pokrojona cebula i czosnkiem. Nie zapomnieć o świeżym rozmarynie.


Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo lubię mięso z królika i w smietanie też robię :) niestety dawno już nie jadłam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wyglada super , też dawno nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Nigdy niee jadłlam królika ale jestem ciekawa smaku i oczywiście na tegog bo wygląda smakowicie:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wyśmienity musi być ten króliczek;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny królik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Królik w śmietanie rządzi!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo dobry!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ostatnio już robiłam ,pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    A ja jeszc ze nigdy nie jadłam królika, ale przymierzam sie ostatnio do zrobienia więc fajny przepis sie przyda :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mój tata bardzo lubi :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny króliczek :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zdrowe mięsko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    na pewno smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jako dziecko jadałam królika w potrawce.
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    oj musze sprobowac,moj ostatni krolik byl do niczego...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !