Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa z serków homogenizowanych

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek waniliwowy 60 dkg
śmietana 30% 1 szkl
cukier puder 2 łyż
galaretka agrestowa 2 szt
woda 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: masa z serków homogenizowanych

galaretki ropzuszczamy w goracej wodzi ei odstawiamy do lekkiego stężenia. W tym czasie ubijamyz cukrem śmietane. dodaejmy do niej serki i mieszamy delikatnie z tężejąca galaretką. Gotową mase możemy używać do ciast i tortów do środka masy mozemy dac np anansy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 05.03.2014 10:33
pycha ::)))
JOANNA16 10.07.2013 12:24
pycha ciacho
Laila2786 07.08.2012 12:23
fajny pomył jako dodatek do deseru
Laila2786 07.08.2012 12:22
bardzo przydatne
agnieszka214 02.07.2012 19:26
moze byc dowolna galaretka np agrestowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak