Sposób przygotowania

galaretki ropzuszczamy w goracej wodzi ei odstawiamy do lekkiego stężenia. W tym czasie ubijamyz cukrem śmietane. dodaejmy do niej serki i mieszamy delikatnie z tężejąca galaretką. Gotową mase możemy używać do ciast i tortów do środka masy mozemy dac np anansy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    moze byc dowolna galaretka np agrestowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    bardzo przydatne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    fajny pomył jako dodatek do deseru
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pycha ::)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !