Sposób przygotowania

Podsmażyć mąkę na maśle aż nabierze złotego kororu. dodać bulion i drobny pokrojony zabek czosnku. Oddzielnie zagotować mleko i dolać do zupy. Dodać starty na tarce zółty ser, posolić do smaku. Mozna dodac troche pieprzu. Zdjąć z ognia i dodać rozmącone zółtko. Podawać od razu z grzankami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    matesko

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    najlepsza gorąca
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nie jadłam takiej - wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !