Składniki:
wołowina bez kości | 3/4 kg. |
boczek wędzony | 10 dkg. |
cebula | 2 szt. |
mąka | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1/2 szkl. |
bulion wołowy | 1/2 l. |
olej | |
sól i pieprz | |
ogórek kwaszony | 1 szt. |
wołowina bez kości | 3/4 kg. |
boczek wędzony | 10 dkg. |
cebula | 2 szt. |
mąka | 2 łyżki |
śmietana 30% | 1/2 szkl. |
bulion wołowy | 1/2 l. |
olej | |
sól i pieprz | |
ogórek kwaszony | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: