Sposób przygotowania

Galaretkę truskawkową rozpuścić w 800 ml gorącej wody. Rum połączyć z wodą - poncz. Biszkopty smarujemy kremem czekoladowym. Składamy biszkopty. Żelatynę namoczyć w 6 łyżkach wody, następnie rozpuścić w 1/4 szklanki gorącej wody. Serek zmiksować na puszystą masę dodać żelatynę miksując. Formę wyłożyć folią aluminiową. Złożone biszkopty maczamy w ponczu i układamy na dnie formy. Wykładamy zmiksowany serek z żelatyną, wyrównać masę. Wylać tężejącą galaretkę truskawkową. Wstawić do lodówki. Pyszne ciasto do kawy bez pieczenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    idealne dla studenta, szybkie, tanie i bez pieczenia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczne ciasto.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !