Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Białka ubić na sztywno, stopniowo dosypywać 1/3 szklanki cukru i dolewać sok wyciśnięty z cytryny. Resztę cukru zagotować z wodą. Gotować kilka minut, aż syrop lekko zgęstnieje.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    tessinka

    Kolorowy deserek :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wygląda pięknie i pysznie,ale ja boję się deserów z surowych jaj,zwłaszcza w upały.Ale zrobiłabym może krem z jogurtu naturalnego.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ewa msewka, można zrobić krem z jogurtu, ze śmietanki kremówki z mascarpone. Ja tym razem wybrałam jajka.
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ale pysznie ten deser wygląda.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajny deser, ale podobnie jak Ewa msewka unikam surowych jajek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    super deserek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !