Sposób przygotowania

Kalafiora gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. Na ateln rzpuszczamy margaryne, dodajemy mąkę, mieszamy, podlewamy śmietaną, zagotowujey. Sos musi miec konsystencję gęstej śmietany

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    kalafior jadłam tylko ze smazona bułką...nie próbowałam z żadnym sosem :)
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !