Sposób przygotowania

Filety umyć zimną wodą, polać sokiem z cytryny - odstawić. Natkę pietruszki bardzo drobno posiekać, dodać czosnek drobno tarty oraz startą skórkę z cytryny - wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Filety ułożyć jeden przy drugim w żaroodpornym naczyniu wcześniej wysmarowanym tłuszczem. Wierzch filetów przykryć masą pietruszkową. W rondlu rozpuścić masło i polać nim potrawę. Całość wstawić do rozgrzanego piekarnika na ok 20 minut. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agam26

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    extra
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawa propozycja.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    bomba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pychotka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Zdrowa, pyszna rybka. Mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    zjadłoby się, pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Halina14

    pyszna ,robię taką na szpinaku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszna rybka:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    tak zrobiona rybka musi być pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !