Sposób przygotowania

Jagody umyć, przesypać do garnka, zasypać cukrem i odstawić na noc do lodówki. Po nocy postawiłam jagody na gazie i gotowałam około 30 minut aby odparował sok, po czym jagody trochę zmiksowałam. I dodałam resztę cukru, gotowałam około 15 minut i przelewałam do słoiczków.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dżem jagodowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dżem jagodowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !