Sposób przygotowania

Szczypiorek i tymianek posiekaj. Pomidor sparz, obierz, usuń pestki, miąższ pokrój. Pieczarki potnij w plasterki, paprykę w paski, boczek w kostkę. Jajka roztrzep z solą, pieprzem, szczypiorem, tymiankiem i parmezanem. Na dużej patelni rozgrzej olej, wrzuć boczek, podsmaż. Dodaj pomidory, pieczarki i paprykę. Smaż, mieszając, aż wyparuje sok. Zalej jajkami, przykryj i smaż 5 min. Odwróć i smaż 3 min. Podawaj z keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczne
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    apetyczny przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !