Sposób przygotowania

Na oliwie smażymy pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek. Następnie dolewamy wino, dodajemy ser pleśniowy(ja połączyłam serek pleśniowy Lazur i serek topiony) i kremówkę. Gotujemy kilka minut. Dodajemy szpinak, gotujemy a nas końcu doprawiamy do smaku.
Łososia przyprawiamy solą i pieprzem obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.
Na talerzu układamy szpinak a na nim łososia lub obok siebie.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    chętnie bym spróbował
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    wiosenne posłanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda rewelacyjnie - i pewnie tak samo smakuje!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne połączenie skłądników
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Oba składniki doskonale połączone i na pewno smaczne danie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !