Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż po meksykańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 sztuka
czosnek 2 ząbki
chili do smaku
mięso mielone 1/2 kg
pomidory z puszki 1 puszka
olej do smażenia
ryż 3 saszetki
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż po meksykańsku

Na patelni rozgrzewamy olej zeszklimy posiekaną cebulę, czosnek, dodajemy mięso potem pomidory i fasolę wszystko doprawiamy sola i pieprzem oraz bazylią podajemy z ugotowanym ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Hanna5 02.07.2012 15:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak