Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos śmietanowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula
ser pleśniowy niebieski 15 dkg.
śmietana 30% 1 szkl.
sól i pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: sos śmietanowy

cebulę obrać i posiekać,na patelni rozgrzać olej wrzucić cebulę i zeszklić dodać pokruszony ser pleśniowy i śmietanę doprawić do smaku solą i pieprzem wymieszać i zagotować.Gotowy sos najlepiej smakuje ze świeżymi ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.09.2012 09:18
super
SmacznaPyza 09.07.2012 20:42
zminusowanie komentarza nie sprawiło jakoś żeby nazwa przepisu oddawała jego skład - dalej jest serowy.... żal....
SmacznaPyza 01.07.2012 17:25
raczej serowy bo ser nada bardzo zdecydowanego smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak