Sposób przygotowania

galaretki rozpuścić w mniejszej ilości wrzątku wymieszać aż się rozpuści i odstawić.Brzoskwinie osączyć na sicie i także odstawić,pozostałe składniki ciasta wsypać do naczynia i dokładnie zmiksować tak aby powstała gładka jednolita masa,gotową masę wylac do natłuszczonej tortownicy i upiec w temp.180st.ok.40min.wystudzić i układać osączone brzoskwinie.Całość zalać tężejącą galaretką i wstawić do schłodzenia do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zapowiada się wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    apetyczne ciasto- narobiłaś mi smaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Dla mnie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !