Sposób przygotowania

Szatkujemy pół główki małej młodej kapusty i wrzucamy do miski. Dodajemy potarkowaną młodą marchew, papryczkę pokrojoną w małe kawałki. Do smaku wrzucamy garść groszku i puszkę kukurydzy. W szklance robimy zalewę z kwasku cytrynowego, oleju i soli. Co do cukru to nie szalejmy z nim- małe ilości. Zalewamy tym sosem sałatkę. Dokładnie mieszamy. Wstawiamy do lodówki aby się przegryzło. Smacznego!!

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    bardzo lubię takie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !