Sposób przygotowania

Karkówkę wkładamy do miski zalewamy olejem. Następnie dodajemy posiekany czosnek. Przyprawiamy ja przyprawami i nacieramy z całej siły powstałą w taki sposób zalewą. Wkładamy do lodówki na parę godzin- ja często zostawiam ją w tej zalewie na noc. Co jakiś czas nacierając.
Wyjmujemy karkówkę i wsadzamy do woreczka. Pieczemy ok 1 godziny w temp 200 stopni. Co jakiś czas potrząsamy woreczkiem i przerzucamy karkówkę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !