Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Żółtko oddzielić od białka. Białko ubić na sztywną pianę.Do naczynia wlać maślankę, dodać żółtko, sodę oraz cukier waniliowy. Wymieszać. Następnie dodać mąkę oraz umyte jagody. Starannie wymieszać. Na końcu do masy dodać pianę z białka i lekko wymieszać.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    takie racuchy są przepyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kiedy ja je jadłem:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie robiłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super wyszły, zrobię sobie takie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    lubie racuchy i przede wszystkim uwielbiam jagody :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Byłabym bardzo zadowolona z takiego śniadania ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wiem, że są pyszne to też podobne robię, ale nie wyglądają dobrze - moje niestety też....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    pyszne racuszki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne racuchy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    inspirujące :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    szkoda,że nie jest sezon na jagody

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !