Sposób przygotowania

Liście sałaty oczyszczamy, gotujemy 3 minuty w osolonej wodzie. Następnie liście dusimy na maśle (do całkowitego odparowania wody). Studzimy. Dodajemy do niej 3 łyżki śmietany. Sałatępzrekłądamy do naczynia żaroodpornego, wbijamy na nią jajka. Doprawiamy. Jajka zalewamy pozostałą śmietaną, wierzch posypujemy parmezanem. Zapiekamy w piekarniku około 20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    palce lizać :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !