Sposób przygotowania

Mokre składniki (jajka, mleko, olej) dokładnie mieszamy za pomocą trzepaczki. Suche (mąka, cukier, sól, proszek do pieczenia) łączymy w oddzielnej misce. Wszystkie składniki - suche i mokre - mieszamy razem. Następnie dodajemy składniki czekoladowo-miętowe (czekoladki kruszymy na kawałki). Przelewamy do foremek, a następnie wstawiamy do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika. Pieczemy ok. 20 minut, do suchego patyczka. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam uwielbiam :) aż mi ślinka cieknie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne połączenie składników,
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ciekawe zestawienie smaków
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    uwielbiam muffinki, ale takich jeszcze nie probowalam. ciekawe polaczenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !